Vlijt Advies

vlijt: houding die blijk geeft van serieuze aandacht

Diensten

Onderstaand vindt u een beknopt overzicht van de verschillende diensten die wij aanbieden. Wij hebben meerdere samenwerkingsverbanden met diverse specialisten. Mocht u dus behoefte hebben aan zeer gespecialiseerde fiscale cq. juridische advisering, dan kunnen wij de adviseur inschakelen die u nodig hebt. Voor de meeste diensten geldt een vast tarief, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
Indien u vragen hebt over de diensten die wij u kunnen bieden, neemt dan gerust contact op.

 

Particulier o.a.:

Aangiften Inkomstenbelasting, Schenk- en Erfbelasting. Advisering op het gebied van 'estateplanning' (schenken en erven) en 'taxplanning' (afstemming Inkomstenbelasting, Loonheffing en eigen financiële situatie)

Ondernemer o.a.:

Aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting incl. Dividendbelasting, Loonheffingen en Omzetbelasting. Advisering op het gebied van 'estateplanning' (schenken en erven), 'taxplanning' (afstemming Inkomstenbelasting, Loonheffing en eigen financiële situatie) en het starten van een onderneming. Tevens verzorgen wij de financiële administratie, de loonadministratie, het opstellen van jaarrekeningen en controleren en begeleiden wij uw administratie. 

Overige diensten o.a.:

Advisering over bedrijfsopvolging, staking/verkoop van uw onderneming en het oprichten van een BV.